Menu
Jouw winkelwagen

Betaalmogelijkheden

Op welke manieren kan ik mijn fiets betalen?


U kunt uw fiets direct online betalen via iDEAL.  

Fiets betalen met ideal

Steeds meer mensen kopen op het internet. Een aantal banken heeft deze betaalmethode ontwikkeld om de betaling van onlineproducten en -diensten gemakkelijk te maken. iDEAL is online betalen via internetbankieren.
Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u direct online afrekenen via iDEAL.
Betalingen via iDEAL worden meestal direct overgeschreven waardoor wij uw fiets ook direct kunnen verzenden.
Aan het betalen met iDEAL zijn geen extra kosten verbonden en zijn geheel gratis.


Achteraf betalen met AfterPay


Fiets achteraf betalen met afterpay


Digitale Factuur (Nederland) AfterPay voert voor www.bakfix.nl het volledige achteraf  betaalproces uit. Dit betekent dat u binnen 14 dagen nadat u uw bestelling heeft afgerond een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij www.bakfix.nl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 2500,- Ook als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. De contole duur 1 seconde op het moment dat u uw order bevestigd. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met digitale factuur niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website. Wij rekenen geen behandelingskosten voor Afterpay.


Gespreid betalen / betalen in termijnen.

Fiets betalen met ideal
Lekker onbezorgd fietsen in de natuur, door dorpskernen, langs prachtige vergezichten of door dichte bossen. Of om gemakkelijk en snel naar het werk te gaan, wellicht op een elektrische fiets voor wat extra gemak. Misschien wilt u juist de bestaande paden verlaten om het ruige parcours te kiezen.


 

Maar wat nu als u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Daar is nu een oplossing voor. Door het handige betaalgemak van FietsFlex heeft u direct rijplezier en kunt u gespreid betalen. Daarnaast kunt u te allen tijde extra aflossen wanneer u maar wilt zonder extra kosten, wel zo flexibel. Dat is het gemak van FietsFlex.

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor dit betaalgemak? Vul dit formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende offerte.


Belgische klanten kunnen betalen met Mr Cash / Bancontact.

Fiets betalen met Mistercash of bancontact

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem die enkel te vinden is op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zo een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten.Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen.


Klanten uit Duitsland kunnen betalen met Giropay.
Fiets betalen met Giropay

Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Deze banken dekken 85 % van de Duitse markt.Het realtime betaalsysteem werkt eenvoudig en kent veel gemak voor Duitse rekeninghouders.


Per overschrijving - Betalen via bankoverschrijving
Nadat uw bestelling is voltooid kunt u het volledige bedrag overmaken op het bankrekeningnummer van bakfix.nl Dit doe je onder vermelding van uw bestelnummer. Deze gegevens ontvangt u per e-mail zodra u de bestelling heeft afgerond.


Betalen in 3 termijnen met 0% rente!

Fiets betalen met Giropay

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Notification!
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.