Menu
Jouw winkelwagen

Ruilen en Retour

Ruilen en Retour


In het kader van de wet kopen op afstand heeft u na het doen van een aankoop het recht op een bedenk periode van 14 werkdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag u gebruik maken van het herroepingsrecht.

In deze periode kunt u zonder opgave van redenen de uw aankoop retour sturen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u het goed fysiek in bezit krijgt, hierna heeft u nog 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen.

Het product mag u retour sturen indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en zonder zichtbare gebruikssporen. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. U dient zelf de portokosten voor het terugsturen te betalen. 


Ruilen en Retour van een bak(fiets) die rijklaar bij u is geleverd:

U kunt ten aller tijde met de bak(fiets) naar onze winkel komen om de bak(fiets) retour te brengen. Hier zitten geen kosten aan verbonden. Het kan zijn dat u zich bedenkt, of de maat niet goed is of een kleur de u toch niet bevalt, geen enkel probleem omruilen kan altijd. Wij moeten wel hiervoor administratiekosten in rekening brengen van €34,95,-

Wilt u de bak(fiets) retouren en dat wij deze komen afhalen zijn de vervoerskosten €50,-

Stuur ons een mail met in het onderwerp u ordernummer en laat ons weten hoe we u van dienst kunnen zijn.


Product ontvangen met schade:

Indien u een product van ons heeft ontvangt met schade, dan moet u dit uiterlijk binnen 2 dagen aan ons melden. Wij kijken samen met u samen naar een gepaste oplossing of sturen u doorgaans weer een nieuw product op. Indien u de schade aan het product later constateert is het voor ons niet meer na te gaan alwaar deze schade door is ontstaan en is vervanging of herstel in veel gevallen niet kosteloos.


Wat moet ik doen?

U kunt een e-mail sturen naar ons met in het onderwerp van uw e-mail duidelijk het ordernummer vermeld. In uw e-mail geeft u aan, wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren en wat de reden aanleiding hiervan is. Om de behandeling te versoepelen verzoeken wij u vriendelijk om eventueel foto's mee te sturen.

Wij sturen u een e-mail met de retour procedure. Verzendkosten zijn altijd voor de rekening van de verzender. Tevens dient u het pakket degelijk te verpakken en voldoende te frankeren (onvoldoende gefrankeerde post wordt geweigerd).


Uw rechten bij retouren?

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bakfix.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Je kunt het pakketje aanmelden bij POSTnl, dat kan makkelijk online via de volgende link: meld je retour aan.  

NAAM: BAKFIX

ADRES:
HOOFDWEG 382 H
1056DD AMSTERDAM

E-MAIL:
info@bakfix.nl

Nadat u dit heeft gedaan kunt u een foto van de retourbewijs mailen naar info@bakfix.nl


Notification!
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.