Bakfix zakelijk webshop

Gelieve in te loggen om toegang te krijgen tot deze website.

Hoe werkt het herroepingsrecht bij Bakfix
Menu
Your Cart

Hoe werkt het herroepingsrecht bij Bakfix

Hoe werkt het herroepingsrecht bij Bakfix?


Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 kalenderdagen zonder opgave van reden de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na levering.

  • Na ontvangst beoordelen wij de retourgestuurde artikelen
  • Binnen 14 dagen na ontvangst zorgen we voor terugbetaling
  • Stuur de artikelen bij voorkeur terug in de originele verpakking

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons binnen 14 kalenderdagen na levering per post, of e-mail op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Je dient de goederen zo spoedig mogelijk, maar in ieder geval niet later dan 14 kalenderdagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten zo spoedig mogelijk en in ieder geval niet later dan 10 werkdagen na de ontbinding van ons terug. Dit geldt niet voor eventuele extra kosten ten gevolge van je eigen keuze voor een duurdere leveringswijze dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering.


» Bijlage I: Modelformulier voor herroeping


Meer informatie over herroepingsrecht lees je in de algemene voorwaarden.

We gebruiken cookies en andere vergelijkbare technologieën om uw browse-ervaring en de functionaliteit van onze site te verbeteren. Privacy Policy.